نشاسته آمیلوم
شنبه , آبان ۱۸ ۱۳۹۸
خانه / نشاسته تاپیوکا / قیمت انواع نشاسته تاپیوکا

قیمت انواع نشاسته تاپیوکا

آیا در مورد انواع نشاسته اطلاعاتی دارید؟ چند نوع نشاسته می شناسید؟ آیا می دانید از نشاسته در چه مواد غذایی استفاده می شود؟

نشاسته ماده ای است که از غلات مختلف استخراج می شود، در کشور ما تولید نشاسته از گندم به صورت تخصصی و حرفه انجام می شود اما غلات دیگری در دنیا وجود دارند که مقادیر زیادی نشاسته در ریشه های خود دارند ولی برای رشد و پرورش این غلات شرایط آب و هوایی ایران مناسب نیست و ممکن است شما تا به حال حتی اسم این غلات را نشنیده باشید. از گیاه تاپیوکا یا کاساوا میتوان به عنوان یک نمونه از این گیاهان نام برد. در ادامه کمی در مورد این گیاه توضیح می دهیم.

کاساوا یا تاپیوکا چیست؟

ریشه های گیاه کاساوا

کاساوا یا اسم دیگر آن مانیوک گیاهی است که در مناطق حاره ای و مرطوب رشد میکرده و در ابتدا زیستگاه آن آمریکای جنوبی بوده است و بعد از کشف شدن قاره آمریکا این گیاه  به مناطق دیگر دنیا برده شد. بزرگترین تولید کننده این گیاه کشور نیجریه است اما در کشور تایلند نیز بخش زیادی از زمین های کشاورزی زیر کشت این گیاه قرار دارد و حجم زیادی از نشاسته تاپیوکا در دنیا را تولید می کند. به همین دلیل است که عده بسیاری به این نشاسته، نشاسته تایلندی نیز می گویند.

ریشه های این گیاه منبع بسیار خوبی از کربوهیدرات می باشد و طبق تحقیقات انجام شده حدود یک سوم  کربوهیدارت های مورد نیاز انسان در کره زمین از این گیاه به دست می آید.

این گیاه در دو نوع تلخ و شیرین کشت می شود و به دلیل وجود نوعی سم در آن خطر مسمومیت در هنگام استفاده از آن وجود دارد و نباید ریشه های آن را به صورت خام مصرف کرد.

اگر تمایل داشتید که بیشتر در مورد این گیاه بدانید می توانید در اینترنت جست و جو نمایید.

کاربرد نشاسته تاپیوکا

به طور کلی انواع نشاسته کاربرد های بسیار زیادی چه در بخش صنایع غذایی و چه در بخش صنعت و غیر غذایی دارند و شاید بتوان گفت زندگی بدون نشاسته امکان پذیر نمی باشد! نشاسته های مختلف مانند نشاسته گندم ، نشاسته ذرت و نشاسته سیب زمینی بسیار عملکردی شبیه به هم دارند و جز در مواردی خاصیت آن ها خیلی شبیه به هم هست.

نشاسته تاپیوکا در نوع خام و اصلاح شده تولید می شود. پودر نشاسته خام  محصول اول خط تولید است که کارخانه تولید کننده آن را بعد از انجام یک سری فرآیند های فیزیکی و شیمیایی به نوع اصلاح شده تبدیل می کند.

رب گوجه فرنگی

کاربرد های این نشاسته را می تواند به صورت خلاصه این چنین بیان کرد:

  • در تولید نان های حجیم باعث بافتی نرم و خمیری پوک می شود
  • در تولید شیرینی و شکلات برای ایجاد بافت شکننده
  • تولید انواع نودل
  • تولید انواع سس کچاپ و همچنین رب گوجه فرنگی
  • تولید محصولات گوشتی نظیر انواع سوسیس و برگر
  • تولید لبنیات مانند انواع بستنی و ماست
  • تولید انواع کیک و ویفر

این ها بخشی از کاربرد های این نشاسته در صنایع غذایی بود، به راحتی می توان مقاله ای کامل در مورد کاربرد نشاسته تاپیوکا در صنایع غذایی نوشت.

نحوه تهیه نشاسته تاپیوکا

همانطور که در بالا اشاره شد امکان تهیه و کشت این گیاه در کشور ما وجود ندارد بنابراین محصول ذکر شده باید توسط بازرگانان به کشور وارد شود و در دسترس مصرف کننده گان قرار گیرد. این محصول در بسته بندی کیسه های لمینت ضد آب و حجم ۲۵ کیلو گرمی وجود دارد و توسط این مجموعه آماده فروش به صورت عمده و کلی به شما تولید کننده گرامی می باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد نحوه خرید می توانید با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

منبع: فروشگاه نشاسته

جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
علی دانشمند
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09120164851
شماره ثابت: 95111558-021
شماره فکس: 89787131-021

مطلب پیشنهادی

ارزان ترین نشاسته تاپیوکا

مركز پخش ارزان ترين نشاسته تاپيوكا غذايى

مركز پخش ارزان ترین نشاسته تاپیوکا غذايى، در ايران محصولات خود را از طریق اینترنت …

دیدگاهتان را بنویسید

کانال آمیلوم