نشاسته ذرت در دو نوع اصلاح شده و خام در بازار موجود می باشد و کاربردهای بسیار وسیعی در زمینه مصارف غذایی و قنادی ها دارد و جالب است بدانید به دلیل خاصیت تغلیظ کنندگی نشاسته ذرت که دو برابر آرد ذرت می باشد، بسیاردر مرکز توجه قرار گرفته است. نشاسته ذرت خام و پخته نشده بدون طعم و بو می باشد و اگر بخواهید محصول نهایی شما هم فاقد عطر و طعم نشاسته باشد، باید پروسه پخت نشاسته را سریع و در کمترین زمان انجام دهید و این محصول را به مدت طولانی در معرض حرارت قرار ندهید. نشاسته ذرت از تولیدات مهم کشورمان می باشد که هم اکنون می توانیم با صادرات این محصول بسیار ویژه با شما عزیزان همکاری لازم را داشته باشیم.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.