در مورد نشاسته تاپیوکا چه می دانید؟ اگر قصد خرید این محصول را دارید در ادامه همراه با ما باشید.
گیاه کاساوا از دیر باز به عنوان یکی از منابع مهم تامین کربوهیدرات و نشاسته در زندگی انسان نقشی پر رنگ ایفا می کند. با گذشت زمان و پیشرفت علم روش های استخراج نشاسته از این گیاه نیز تغییر کرده است. شاید برای شما جالب باشد که بدانید نشاسته موجود در این گیاه در قسمت ریشه هایش ذخیره می شود. ریشه ها را پس از برداشت محصول شسته و تبدیل به آرد می کنند و سپس نشاسته موجود در آن را به وسیله دستگاه های صنعتی استخراج می کنند.در محصول به دست آمده در ابتدا به صورت خام می باشد که در مرحله بعد از طریق روش های شیمیایی آن را به انواع اصلاح شده نیز تبدیل می کنند تا خواص جدیدی را به دست آورد. این پودر سفید رنگ در صنایع مختلف غذایی و غیر غذایی کاربرد های زیادی دارد و به همین دلیل خرید و فروش آن از رونق خوبی بر خوردار است. از آن جا که بهترین نشاسته های تاپیوکا در کشور ما از کشور تایلند وارد می شود، در ایران این محصول به نشاسته تایلندی معروف است.