آیا از ارزش غذایی نشاستهدخبر دارید؟ آیا با انواع نشاسته های خوراکی آشنایی دارید و می دانید نشاسته در تولید کدام محصولات غذایی مورد استفاده قرار می گیرد؟
نشاسته در بیشتر مواد غذایی وجود دارد و از انواع کربوهیدراتهای ساده است که به سه گروه تقسیم می شوند که عبارتند از:
- مقاوم هضم
- زود هضم
- با هضم متوسط
در بین این سه گروه نشاسته های خوراکی که مقاوم به هضم هستند کیفیت بهتری دارند و بیشتر در انواع محصولات غذایی مورد استفاده قرار می گیرد. نشاسته های خوراکی بدای انواع حلوا، شیرینی، زولبیا و بستنی فالوده ای کاربرد فراوان دارندو علاوه بر آن در صنایع غذایی نیز بسیار کاربرد دارند.
منبع: بازار غلات ایران