نشاسته آمیلوم
یکشنبه , دی ۲۸ ۱۳۹۹
خانه / نشاسته شیرینی پزی / توزیع جزیی نشاسته قنادی و شیرینی پزی

توزیع جزیی نشاسته قنادی و شیرینی پزی

در تولیدات مربوط به قنادی (کیک، شیرینی پزی،دونات و…) از انواع آرد گندم و آرد ذرت استفاده می کنند، اما آن دسته از تولید کننده هایی که به کیفیت محصولات نهایی خود اهمیت می دهند، نشاسته را جایگزین آرد می کنند. انواع نشاسته های ذرت و گندم در بازار وجود دارند و برتری هایی نسبت به آرد دارند و وقتی که با خمیر اولیه ترکیب می شود غلظت بالایی که مد نظر است را به وجود می آورد و باعث یکنواختی خمیر می شود. در بین نشاسته هایی که ذکر شد، نشاسته ذرت در زمینه قنادی،عملکرد بهتری دارد و با طعم خنثی، مزه ای از نشاسته در محصول نهایی احساس نمی شود. این محصولات به صورت کلی و جزئی توزیع می شوند.

جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
آمیلوم
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: -
شماره ثابت: -
شماره فکس: -

مطلب پیشنهادی

فروش کلی نشاسته

بازار فروش کلی نشاسته کیک و شیرینی پزی

همان طور که مستحضر هستید نشاسته یکی از مواد لازم برای تولید هر نوع کیک …

دیدگاهتان را بنویسید