نشاسته تاپیوکا و نشاسته ذرت دو نوع نشاسته پر کاربرد اما متفاوت در آشپزی هستند اما آیا می دانید که چه تفاوتی با هم دارند؟
گر چه هر دو مدل این نشاسته ها برای غلظت بخشیدن به انواع سس و خمیر و کیک و از این قبیل خوردنی ها استفاده می شوند اما تفاوت های اساسی در خواص آن ها باعث می شود که هر کدام کاربرد جداگانه ای داشته باشند.
باید بدانید که نشاسته ذرت رنگ سفید به سس و خمیر شما می دهد در حالی که نشاسته تاپیوکا به خمیر و سس شما هیچ رنگی نمی دهد و فقط شفافیت آن را بیشتر می کند.
در مورد خاصیت حل شدن هم این نکته را بدانید که دمای حل شدن نشاسته ذرت از نشاسته تاپیوکا بالاتر است.
و در آخر اینکه نشاسته ذرت پروتئین بیشتر نسبت به نشاسته تاپیوکا در خود دارد.