یکی از کاربرد های نشاسته پری ژلاتینه در بخش خوراکی، تولید انواع نان و فرآورده های آن می باشد. نقش این نشاسته تازه نگه داشتن نان است و با ژل بسیار قوی ای که دارد باعث حجیم شدن این محصولات می شود و مدت ماندگی و بیات شدن نان ها را به تاخیر می اندازد. یکی دیگر از قابلیت های این نشاسته قدرت عحیب آن در ترکیب و حل شدن در مایعات و آب سرد می باشد. در اولین مرحله از تولید نشاسته گندم، نشاسته خام حاصل می شود و در مرحله بعد آن نشاسته ساختارش تغییر می کند و نشاسته پری ژلاتینه به تولید می رسد. همه تولید کننده ها می توانند از بازار غلات، محصولات فوق را در حجم بالا و عمده خرید کنند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.